Koppels

Koppels · 01. juli 2020
Samen met Stefanie en William ging ik naar het Nije Hemelriek, een mooie plas omgeven door bos, voor een zwangerschapsshoot. Nog geen twee week na deze shoot zijn William en Stefanie vader en moeder geworden van een prachtige zoon, Ezra. We waren gelukkig net op tijd met het vastleggen van deze bijzondere periode in hun leven!
Koppels · 17. januari 2020
Voor deze zwangerschapsshoot ging ik samen met Maayke & Ruud naar de duinen bij Zeegse. Een prachtige locatie met duinen, een zandvlakte, water en bij vlagen een lekker zonnetje. Zoals je op de foto's kan zien hebben we erg veel gelachen!

Koppels · 12. november 2019
Samen met Allard en Andrea ging ik naar het bos bij Huis ter Heide voor een loveshoot. Wat Andrea niet wist was dat Allard en ik al een tijd bezig waren met een verrassing. Allard zou Andrea namelijk ten huwelijk vragen! Na tijden stiekem appen over hoe we het zouden aanpakken was het die zondag eindelijk zover. Scroll gauw naar beneden om de fotoserie te bekijken! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je vriend(in)/man/vrouw? Stuur gerust een...
Koppels · 18. september 2019

Koppels · 03. september 2018

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64