Familie

Familie · 10. september 2020
Familie · 10. september 2020
Weten jullie nog? Een tijd geleden deed ik samen met Maayke & Ruud een zwangerschapsshoot. Inmiddels is de kleine Jesse alweer een dik halfjaar oud en dus was het tijd voor nieuwe foto's! Dit keer met de moeder en oma van Maayke, en natuurlijk met Jesse. Wat een leuk idee! We hadden wat pech met het weer maar gelukkig viel het onder de bomen in dit bos in Assen reuze mee met de regen. Bekijk een deel van de foto's hieronder!

Familie · 01. juli 2020
Één van mijn eerste shoots sinds het corona-virus was deze met de familie Lagendijk op Vlieland. We hadden er heerlijk weer bij. Eerst mocht ik ruim 2 uur op de boot, uiteraard met modieus mondkapje, waarna ik een fiets heb gehuurd en met de familie naar de fotolocaties ben gefietst. Shooten op een waddeneiland is altijd een beetje een droom geweest voor me omdat je zoveel mooie locaties op zo'n klein stuk land hebt. Bij de vuurtoren, op het wad, in het bos en op het strand. Bekijk hieronder...
Familie · 17. juni 2020

Familie · 28. mei 2020
Al voor de 4e keer ging ik op pad met Frank, Nicole, Veerle en dit keer was Sep er ook bij! Voor deze shoot gingen we naar de Kale Duinen bij Appelscha, een enorm uitgestrekt gebied met duinen, bos en heide, eigenlijk alles wat een mooie fotolocatie nodig heeft! Enthousiast geworden na het zien van de foto's? Boek ook een shoot!
Familie · 18. mei 2020
Een tijd geleden zette ik een winactie op via mijn instagram, deze werd gewonnen door mijn ex-collega Raina, hoe leuk! Samen met haar gezinnetje was het afgelopen weekend tijd voor de fotoshoot. Hiervoor gingen we naar de Gasterse Duinen. Hier kon Joah heerlijk uitrazen op zijn loopfiets. Ook had hij zelf een cameraatje mee waarmee hij foto's maakte van voorbijgangers: "zeg eens cheeeeese". Nog een paar jaar oefenen en dan mag hij met mij mee als assistent :) Enthousiast geworden na het zien...

Familie · 24. december 2019
Met deze gezellige familie ging ik naar Kolummerpomp om foto's te maken. Een mooie locatie (met kampvuur!) en een lekker zonnetje in combinatie met de koude temperatuur maakten dit tot een zeer geslaagde shoot! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!
Familie · 13. december 2019
Met de familie Kremer en aanhang ging ik naar Zeewolde om foto's van ze te nemen. Zij waren met z'n allen een weekendje weg en hadden voor de verjaardag van beide ouders een familieshoot cadeau gedaan. Het was een koude maar erg gezellige dag! Gelukkig was de koffie in het strandtentje heet :) Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!

Familie · 07. december 2019
Omdat de moeder van Maureen, Ian en Leon jarig was wilden zij haar een foto van hun drietjes op canvas cadeau doen. Erg leuk! Ik mocht samen met ze op pad om familiefoto's te maken, hiervoor gingen we naar de Gasterense Duinen. Hieronder een deel van de foto's! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je familie? Stuur gerust een berichtje!
Familie · 01. oktober 2019

Meer weergeven

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64