Bruiloft

Bruiloft · 19. augustus 2020
Trouwen in tijden van Corona saai? Nee hoor! Kijk maar eens naar deze reportage van de bruiloft van Mathijs en Lisa. Tuurlijk is het anders, kun je minder mensen uitnodigen en moet je met van alles rekening houden maar het opent ook weer nieuwe deuren. Zo konden Mathijs en Lisa volledig hun eigen gang gaan bij de aankleding van de receptie- en feestlocatie. Dit was namelijk gewoon bij Mathijs zijn ouderlijk huis, een grote boerderij in Vlagtwedde. Er werd door de familie en andere gasten zelfs...
Bruiloft · 13. augustus 2020
Op 19 juni trouwden Arjan en Fijaya! Het was natuurlijk een wat andere dag dan zij gepland hadden in verband met het corona-virus en ook voor mij was het even wennen. Desondanks was het een prachtige dag met mooi weer, ondanks de voorspelde regen. De trouwauto, een blauwe Mustang, de fotolocatie, de kerk in Beilen die op dat moment verbouwd en gerestaureerd werd en de mooie trouwlocatie de Warrel in Westerbork droegen allemaal bij aan deze mooie dag!

Bruiloft · 08. oktober 2019
Robin en Gera trouwden op 13 september bij Garnwerd aan zee.
Bruiloft · 22. juni 2019
Fotolocatie: De Ondernemersfabriek, Assen (https://ondernemersfabriekdrenthe.nl/) Trouwlocatie: Restaurant de Wiemel, Gasselte (https://www.restaurantdewiemel.nl/)

Bruiloft · 06. september 2018
Fotolocatie: Asserbos Trouwlocatie: Drents Museum (https://drentsmuseum.nl/nl) Locatie feest: Het Stadshuys (http://www.hetstadshuys.nl/)
Bruiloft · 10. augustus 2018

Bruiloft · 13. mei 2018
Bruiloft · 09. mei 2018

Bruiloft · 20. december 2016
Op 5 november trouwden Anne-Jan en Ciska in Stadskanaal en ik mocht dit samen met collegafotografe en vriendin Myrthe vastleggen. Wat een ervaring! Voor mij was dit de eerste keer dat ik een trouwreportage maakte: ik heb van tevoren van alles opgezocht op het internet, gemaild naar fotografen of ze tips hadden en uiteraard veel geoefend met verschillende instellingen en dergelijke, maar je kan zo'n dag nooit helemaal voorspellen. Ik vond het fantastisch om te doen: het was bij vlagen wat kunst-...

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64