Koppels · 17. januari 2020
Voor deze zwangerschapsshoot ging ik samen met Maayke & Ruud naar de duinen bij Zeegse. Een prachtige locatie met duinen, een zandvlakte, water en bij vlagen een lekker zonnetje. Zoals je op de foto's kan zien hebben we erg veel gelachen!
Familie · 24. december 2019
Met deze gezellige familie ging ik naar Kolummerpomp om foto's te maken. Een mooie locatie (met kampvuur!) en een lekker zonnetje in combinatie met de koude temperatuur maakten dit tot een zeer geslaagde shoot! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!

Familie · 13. december 2019
Met de familie Kremer en aanhang ging ik naar Zeewolde om foto's van ze te nemen. Zij waren met z'n allen een weekendje weg en hadden voor de verjaardag van beide ouders een familieshoot cadeau gedaan. Het was een koude maar erg gezellige dag! Gelukkig was de koffie in het strandtentje heet :) Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!
Familie · 07. december 2019
Omdat de moeder van Maureen, Ian en Leon jarig was wilden zij haar een foto van hun drietjes op canvas cadeau doen. Erg leuk! Ik mocht samen met ze op pad om familiefoto's te maken, hiervoor gingen we naar de Gasterense Duinen. Hieronder een deel van de foto's! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je familie? Stuur gerust een berichtje!

Koppels · 12. november 2019
Samen met Allard en Andrea ging ik naar het bos bij Huis ter Heide voor een loveshoot. Wat Andrea niet wist was dat Allard en ik al een tijd bezig waren met een verrassing. Allard zou Andrea namelijk ten huwelijk vragen! Na tijden stiekem appen over hoe we het zouden aanpakken was het die zondag eindelijk zover. Scroll gauw naar beneden om de fotoserie te bekijken! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je vriend(in)/man/vrouw? Stuur gerust een...
Portret · 29. oktober 2019
Jaap Jan en ik gaan al regelmatig het bos in om te fotograferen. Vaak zien we dan reeën, vogels, en mooie 'sunbeams' tussen de takken van de bomen. Nu had Jaap Jan mij gevraagd om portretfoto's van hem te maken. Altijd leuk! Hiervoor gingen we naar het prachtige bos bij Huis ter Heide, dichtbij Assen. Bekijk een deel van de foto's hieronder! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag portretfoto's van jezelf? Stuur gerust een vrijblijvend berichtje!

Bruiloft · 08. oktober 2019
Robin en Gera trouwden op 13 september bij Garnwerd aan zee.
Familie · 01. oktober 2019

Koppels · 18. september 2019
Bruiloft · 22. juni 2019
Fotolocatie: De Ondernemersfabriek, Assen (https://ondernemersfabriekdrenthe.nl/) Trouwlocatie: Restaurant de Wiemel, Gasselte (https://www.restaurantdewiemel.nl/)

Meer weergeven

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64