Bruiloft · 03. oktober 2020
Een bruiloft in het Westen, voor mij de eerste keer! Robert en Anja trouwden in Noordwijk, bij het prachtige Nederzandt. De dag begon grijs en regenachtig, gelukkig klaarde het volledig op tijdens het klaarmaken van de bruid en ook tijdens de first look en fotoshoot hebben we geen druppel regen gehad. Na de shoot vond de ceremonie plaats, buiten bij Restaurant Nederzandt. Prachtig zo, met die duinen op de achtergrond! Beiden hadden ze hun geloften opgeschreven en dit droegen ze dan ook voor...
Portret · 24. september 2020
Een tijd terug ging ik samen met Bo op pad om portretten te maken voor haar website. Bo is het gezicht achter BOOHM. Hier geeft zij trainingen aan ouders en kindgerichte professionals over hoe je omgaat met kinderen die moeilijk hun gevoelens laten zien. 'Met de methode van BOOHM kun je een kind zich in 4 stappen veilig en gezien laten voelen. Doordat jij precies weet welke woorden en zinnen je moet zeggen.' Wat een ontzettend leuke shoot was dit!

Familie · 10. september 2020
Familie · 10. september 2020
Weten jullie nog? Een tijd geleden deed ik samen met Maayke & Ruud een zwangerschapsshoot. Inmiddels is de kleine Jesse alweer een dik halfjaar oud en dus was het tijd voor nieuwe foto's! Dit keer met de moeder en oma van Maayke, en natuurlijk met Jesse. Wat een leuk idee! We hadden wat pech met het weer maar gelukkig viel het onder de bomen in dit bos in Assen reuze mee met de regen. Bekijk een deel van de foto's hieronder!

Bruiloft · 19. augustus 2020
Trouwen in tijden van Corona saai? Nee hoor! Kijk maar eens naar deze reportage van de bruiloft van Mathijs en Lisa. Tuurlijk is het anders, kun je minder mensen uitnodigen en moet je met van alles rekening houden maar het opent ook weer nieuwe deuren. Zo konden Mathijs en Lisa volledig hun eigen gang gaan bij de aankleding van de receptie- en feestlocatie. Dit was namelijk gewoon bij Mathijs zijn ouderlijk huis, een grote boerderij in Vlagtwedde. Er werd door de familie en andere gasten zelfs...
Bruiloft · 13. augustus 2020
Op 19 juni trouwden Arjan en Fijaya! Het was natuurlijk een wat andere dag dan zij gepland hadden in verband met het corona-virus en ook voor mij was het even wennen. Desondanks was het een prachtige dag met mooi weer, ondanks de voorspelde regen. De trouwauto, een blauwe Mustang, de fotolocatie, de kerk in Beilen die op dat moment verbouwd en gerestaureerd werd en de mooie trouwlocatie de Warrel in Westerbork droegen allemaal bij aan deze mooie dag!

Koppels · 01. juli 2020
Samen met Stefanie en William ging ik naar het Nije Hemelriek, een mooie plas omgeven door bos, voor een zwangerschapsshoot. Nog geen twee week na deze shoot zijn William en Stefanie vader en moeder geworden van een prachtige zoon, Ezra. We waren gelukkig net op tijd met het vastleggen van deze bijzondere periode in hun leven!
Familie · 01. juli 2020
Één van mijn eerste shoots sinds het corona-virus was deze met de familie Lagendijk op Vlieland. We hadden er heerlijk weer bij. Eerst mocht ik ruim 2 uur op de boot, uiteraard met modieus mondkapje, waarna ik een fiets heb gehuurd en met de familie naar de fotolocaties ben gefietst. Shooten op een waddeneiland is altijd een beetje een droom geweest voor me omdat je zoveel mooie locaties op zo'n klein stuk land hebt. Bij de vuurtoren, op het wad, in het bos en op het strand. Bekijk hieronder...

Familie · 17. juni 2020
Familie · 28. mei 2020
Al voor de 4e keer ging ik op pad met Frank, Nicole, Veerle en dit keer was Sep er ook bij! Voor deze shoot gingen we naar de Kale Duinen bij Appelscha, een enorm uitgestrekt gebied met duinen, bos en heide, eigenlijk alles wat een mooie fotolocatie nodig heeft! Enthousiast geworden na het zien van de foto's? Boek ook een shoot!

Meer weergeven

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64