Koppels · 01. juli 2020
Samen met Stefanie en William ging ik naar het Nije Hemelriek, een mooie plas omgeven door bos, voor een zwangerschapsshoot. Nog geen twee week na deze shoot zijn William en Stefanie vader en moeder geworden van een prachtige zoon, Ezra. We waren gelukkig net op tijd met het vastleggen van deze bijzondere periode in hun leven!
Familie · 01. juli 2020
Één van mijn eerste shoots sinds het corona-virus was deze met de familie Lagendijk op Vlieland. We hadden er heerlijk weer bij. Eerst mocht ik ruim 2 uur op de boot, uiteraard met modieus mondkapje, waarna ik een fiets heb gehuurd en met de familie naar de fotolocaties ben gefietst. Shooten op een waddeneiland is altijd een beetje een droom geweest voor me omdat je zoveel mooie locaties op zo'n klein stuk land hebt. Bij de vuurtoren, op het wad, in het bos en op het strand. Bekijk hieronder...

Familie · 17. juni 2020
Familie · 28. mei 2020
Al voor de 4e keer ging ik op pad met Frank, Nicole, Veerle en dit keer was Sep er ook bij! Voor deze shoot gingen we naar de Kale Duinen bij Appelscha, een enorm uitgestrekt gebied met duinen, bos en heide, eigenlijk alles wat een mooie fotolocatie nodig heeft! Enthousiast geworden na het zien van de foto's? Boek ook een shoot!

Familie · 18. mei 2020
Een tijd geleden zette ik een winactie op via mijn instagram, deze werd gewonnen door mijn ex-collega Raina, hoe leuk! Samen met haar gezinnetje was het afgelopen weekend tijd voor de fotoshoot. Hiervoor gingen we naar de Gasterse Duinen. Hier kon Joah heerlijk uitrazen op zijn loopfiets. Ook had hij zelf een cameraatje mee waarmee hij foto's maakte van voorbijgangers: "zeg eens cheeeeese". Nog een paar jaar oefenen en dan mag hij met mij mee als assistent :) Enthousiast geworden na het zien...
Koppels · 17. januari 2020
Voor deze zwangerschapsshoot ging ik samen met Maayke & Ruud naar de duinen bij Zeegse. Een prachtige locatie met duinen, een zandvlakte, water en bij vlagen een lekker zonnetje. Zoals je op de foto's kan zien hebben we erg veel gelachen!

Familie · 24. december 2019
Met deze gezellige familie ging ik naar Kolummerpomp om foto's te maken. Een mooie locatie (met kampvuur!) en een lekker zonnetje in combinatie met de koude temperatuur maakten dit tot een zeer geslaagde shoot! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!
Familie · 13. december 2019
Met de familie Kremer en aanhang ging ik naar Zeewolde om foto's van ze te nemen. Zij waren met z'n allen een weekendje weg en hadden voor de verjaardag van beide ouders een familieshoot cadeau gedaan. Het was een koude maar erg gezellige dag! Gelukkig was de koffie in het strandtentje heet :) Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Boek ook een familieshoot!

Familie · 07. december 2019
Omdat de moeder van Maureen, Ian en Leon jarig was wilden zij haar een foto van hun drietjes op canvas cadeau doen. Erg leuk! Ik mocht samen met ze op pad om familiefoto's te maken, hiervoor gingen we naar de Gasterense Duinen. Hieronder een deel van de foto's! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je familie? Stuur gerust een berichtje!
Koppels · 12. november 2019
Samen met Allard en Andrea ging ik naar het bos bij Huis ter Heide voor een loveshoot. Wat Andrea niet wist was dat Allard en ik al een tijd bezig waren met een verrassing. Allard zou Andrea namelijk ten huwelijk vragen! Na tijden stiekem appen over hoe we het zouden aanpakken was het die zondag eindelijk zover. Scroll gauw naar beneden om de fotoserie te bekijken! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je vriend(in)/man/vrouw? Stuur gerust een...

Meer weergeven

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64